RIC VASTGOEDBEHEER & ADVIES

Mijn naam is Ric Leenders, oprichter en eigenaar van RIC Vastgoedbeheer & Advies. Een compacte, specialistische adviseur, met ruime kennis en ervaring die als geen ander de weg weet in het totale speelveld van ontwikkelen, bouwen, beheren, verhuren en verkopen van vastgoed.

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij diverse woningbouwcorporaties in Midden- en Noord-Limburg heb ik uitgebreide kennis van alle facetten van vastgoed en vastgoedbeheer. Denk aan projectontwikkeling, beheer en onderhoud, begroting en planning en administratief en contractbeheer. Ik heb verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten mogen begeleiden, voor zowel woningbouw als maatschappelijk en commercieel vastgoed. De laatste jaren heb ik veel kennis opgedaan over de verduurzaming van vastgoed, een ontwikkeling waar we niet meer aan ontkomen.

WAT VINDEN WE BELANGRIJK

  • RIC Vastgoedbeheer & Advies is een toegevoegde waarde voor de serieuze particuliere vastgoedbelegger. Die het belangrijk vinden dat vastgoed, behalve een goed rendement, ook een prettige plek biedt om te wonen of werken. Want vastgoed van goede kwaliteit is makkelijker te verhuren en levert meer op.
  • Uw vastgoed wordt op een pragmatische manier beheerd, met een frisse professionaliteit. Gebruikmakend van digitale toepassingen die passen bij de hedendaagse moderne consument.
  • De huurder van vandaag de dag is op zoek naar een kwalitatief goede woning, winkel of kantoorruimte, tegen een betaalbare huur. Het belangrijkste is dat hij zich gehoord voelt en serieus genomen wordt. RIC Vastgoedbeheer & Advies is bij uitstek ervaren in het aannemen en afhandelen van vragen, storingsmeldingen en klachten van huurders. Zodat u daar niet mee belast wordt.
  • U kunt zich volledig op uw eigen onderneming of activiteiten richten, doordat RIC Vastgoedbeheer & Advies u werkzaamheden uit handen neemt. Zo heeft u geen zorgen meer over de vraagstukken die bij het beheren van vastgoed komen kijken.
  • Bovendien bent u ervan verzekerd dat het beheer van uw vastgoed niet wordt gezien als actief vermogensbeheer. Zo voorkomt u dat uw belegging wordt belast in Box 1 in plaats van in Box 3.

HOE WERKEN WE

Uw partner in vastgoed?
RIC Vastgoedbeheer & Advies richt zich op de particuliere belegger met een portefeuille tussen de 1 en 200 panden. Vastgoedeigenaren die serieus met de klant en het vastgoed omgaan, zijn bij RIC Vastgoedbeheer & Advies aan het juiste adres. Wilt u een goed rendement behalen en vindt u de kwaliteit van het vastgoed en een tevreden huurder net zo belangrijk? Dan zijn we partners!

Samenwerking

RIC Vastgoedbeheer & Advies werkt samen met diverse specialisten. Heeft u specifieke vragen of problemen en heeft u geen idee waar of bij wie u terecht kunt? Geen nood: RIC Vastgoedbeheer & Advies weet de weg.

  • Heeft u een energielabel nodig? Vindt de juiste EPA-adviseur voor een Energie Prestatie Advies.
  • Vermoedt u dat er asbest in uw pand zit? Zoek een onafhankelijke Deskundig Inventariseerder Asbest.
  • Krijgt u te maken met huurachterstanden? Een jurist met de juiste kennis levert u veel op.
  • Wilt weten hoeveel uw pand waard is? Laat een erkend taxateur de exacte waarde bepalen.
  • Zoekt u een huurder of koper voor uw vastgoed? Bereik de juiste doelgroep met de makelaar met een relevant netwerk.

Bij al deze vraagstukken adviseert en begeleidt RIC Vastgoedbeheer & Advies u van begin tot eind. Zodat kunt u erop vertrouwen dat uw vastgoed in goede handen is.